Oldal kiválasztása

iPhone 12 PRO MAX

Bevizsgálási díjat akkor számolunk fel, ha a készülék javíthatatlan, vagy javíthatóság esetén nem kérik a javítást. Ennek díja egységesen 2990Ft.

Érintő és kijelző csere – Gyári alkatrész124.990 Ft
Érintő és kijelző csere – Utángyártott alkatrész94.990 Ft

Alaplap javításÁr bevizsgálásra

Az iPhone modellek alaplapja egy szendvics panel, ami két egymásba fordított különálló alaplapból tevődik össze melyet egy köztes vezetőréteg köt össze. A javításhoz egy speciális céleszközzel az alaplapot jelentős mértékben meg kell bontani, és kis túlzással az alapjaitól újraépíteni, így a beavatkozás minden esetben több időt és szakszerű beavatkozást igényel.

Hátlapi üvegcsere39.990 Ft

Akkumulátor csere34.990 Ft

A telefon akkumulátorok, mint minden újratölthető akkumulátor, idővel veszítenek hatékonyságukból. Ha a töltési ciklusok közötti időtartam drasztikusan lerövidült, és a frissítések sem segítenek, akkor a készülék akkumulátora megérett a cserére. A cseréhez gyári ragasztót használunk. A megfelelő rögzítés hiányában az akkumulátor elmozdulhat mely a szalagkábel sérüléséhez vezethet.

Dock-csatlakozó csere34.990 Ft

Bekapcsoló gomb javítás24.990 Ft

Ha egyáltalán nem, esetleg csak nehézkesen vagy ritkán reagál a nyomásra, akkor az iPhone bekapcsoló gombja vélhetően mechanikailag meghibásodott. A hibáját legtöbb esetben az elektronika elhasználódása vagy a folyadékkal való érintkezés okozza. Ezen a szalagkábelen található a vaku és a hátlapi mikrofon is, meghibásodás esetén gyári minőségű alkatrésszel, teljes cserével orvosolható a probléma.

Hangerő/Némító gomb javítás24.990 Ft

Nem működik, nehézkesen reagál, esetleg túl érzékennyé válik vagy néma üzemmódba ragadt. Ezek a problémák tipikusak abban az esetben, ha az iPhone hangerő-szabályozó gombja meghibásodott. Ilyen esetben a gomb, illetve a kapcsolódó szalagkábel cseréjére van szükség.

Beszédhangszóró csere24.990 Ft

Ha telefonhívás során recseg a vonal, esetleg halkan vagy egyáltalán nem hallható a másik fél, akkor vélhetően meghibásodott az iPhone beszédhangszórója, melynek cseréje gyári minőségű alkatrésszel kivitelezhető.

Csengőhangszóró csere24.990 Ft

A csengéskor hallható recsegés, egyéb minőségbeli csökkenés, halkulás vagy teljes némaság esetében a legtöbbször a csengőhangszóró meghibásodásából fakad, amit a készülékben külön hardver szolgáltat, gyári minőségű alkatrésszel pedig könnyedén pótolható.

Hátsó kamera cseréje49.990 Ft

Az iPhone modelleknél a hátlapi kamera a szerkezeti felépítéséből adódóan egy rendkívül érzékeny alkatrész. Fizikai behatás esetén könnyen sérül a belső lencse vagy a kamera fókusz motorja. Emiatt nem fókuszál, foltos képet ad, vagy pedig nem működik. Hibája esetén a vaku működését is tiltja emiatt a menüben ki van szürkülve a funkció. Gyári minőségű alkatrész cseréjével orvosolható a probléma.

Hátlapi kamera lencsecsere21.990 Ft

A kiálló kameraburkolat miatt ez a készülék egyik legsérülékenyebb pontja. Legtöbbször a készülék leejtésekor sérül meg. A kamera megóvása érdekében a javítás a kamera modul eltávolítása után történik hogy a behulló üvegszilánkok ne károsítsák a modult. A zafír kamera lencsét egy speciális ragasztó segítségével rögzítjük.

Előlapi kamera csere34.990 Ft

Az iPhone modellek rendkívül erős kijelzővédelemmel rendelkeznek, aminek köszönhetően az előlapi kamera csak nagyon ritkán hibásodik meg. Többnyire a kijelző mechanikai sérülése miatt van szükség a cseréjére amikor a törött kijelző a kamerát is érintette vagy pedig folyadékkár következtében. Cseréje esetén a Face ID funkció működését a továbbiakban nem támogatja, mert a működése az alaplappal van összehangolva.

Rezgőmotor csere24.990 Ft

Az újabb iPhone modellekben is helyet kaptak az Apple saját fejlesztésű Taptic Engine-je, ami a készülék egyik alapvető jelzőberendezése akár a Home gomb vagy a kijelző megérintéséről, akár a hívásokról vagy az üzenetekről van szó. Amennyiben elromlik, a rezgőmotor furcsa hangot produkálhat, de előfordulhat rendszertelen működés, legrosszabb esetben pedig a rezgés funkciójának teljes elmaradása is. A problémás alkatrész egyszerűen cserélhető!

SIM-tálca pótlása3.990 Ft

A SIM-olvasó többnyire csak szakszerűtlen beavatkozás vagy adott esetben beázás miatt sérülhet. Az olvasó lábai könnyen sérülnek/letörnek, ebben az esetben szükséges a foglalat cseréje.

Vezeték nélküli töltés flex kábel29.990 Ft

Szenzor kábel csere24.990 Ft

A iPhone modellek esetében a szenzor szalagkábel többnyire erős fizikai behatás vagy folyadék kár következtében válik működésképtelenné. Hibája esetén nem működik az automata fényerő szabályzás, vagy nem kapcsolja le a kijelzőt hívás közben. Cseréje esetén a Face ID funkció működését a továbbiakban nem támogatja, mert a működése az alaplappal van összehangolva.

Szoftverezés2.990 Ft

Az újabb iPhone modellek operációs rendszerét ugyanúgy lehet, illetve kell is frissíteni, mint az Apple eddig megjelent készülékeinél. Erre optimális esetben az iOS legújabb verziójának érkezésekor van szükség. A frissítést minden esetben iTunes segítségével végezzük hogy a szoftveres jellegű hibákat ki tudjuk küszöbölni.

Szoftverezés + Adatmentés4.990 Ft

A szoftverezés sok esetben képes megoldani olyan problémákat, amelyek az iPhone helytelen működését idézik elő. Egyes szoftveres hibák gyors merülést eredményeznek. Gyakran van szükség azonban ezzel egyetemben adatmentésre is, amikor a készülék teljesen új operációs rendszert kap, vagy szeretnénk átköltöztetni a rajta található adatokat egy másik telefonra. Ennek a feltétele, hogy az iPhone még bekapcsolható állapotban legyen!

Ultrahangos tisztítás5.990 Ft

Az ultrahangos tisztítás egy célzott tisztítási forma hogy megszabadítsuk az alaplapot az ért korróziótól. Az energia közvetítéshez desztillált vizet használunk, amihez a víz felületi feszültségének csökkentése érdekében izopropil alkoholt adunk. Az ultrahang hatására a folyadékban kavitáció lép fel, aminek során apró buborékok keletkeznek melyek mechanikusan lazítják fel a szennyeződést. Ezzel a módszerrel az alaplapi alkatrészek alatti forrasztáspontok is elérhetőek/tisztíthatóak.

Loading...