Oldal kiválasztása

iPhone 8

Bevizsgálási díjat akkor számolunk fel, ha a készülék javíthatatlan, vagy javíthatóság esetén nem kérik a javítást. Ennek díja egységesen 2990Ft.

Érintő és kijelző csere (Törött LCD esetén) – Gyári alkatrész29.990 Ft

Bár az iPhone 8 kijelzője a megerősített ház miatt ritkábban sérül elődeinél, azonban mechanikai erőhatás – leejtés, megnyomódás – hatására könnyen megrepedhet és meghibásodhat. Belső felépítése azonban nem tér el a korábbi típusoktól, ezáltal minden probléma esetén a komplett érintő és kijelző modul cseréje szükséges.

Érintő és kijelző csere (Ép LCD esetén) – Gyári alkatrész27.990 Ft

Bár az iPhone 8 kijelzője a megerősített ház miatt ritkábban sérül elődeinél, azonban mechanikai erőhatás – leejtés, megnyomódás – hatására könnyen megrepedhet és meghibásodhat. Belső felépítése azonban nem tér el a korábbi típusoktól, ezáltal minden probléma esetén a komplett érintő és kijelző modul cseréje szükséges.

Érintő és kijelző csere – Utángyártott alkatrész24.990 Ft

Bár az iPhone 8 kijelzője a megerősített ház miatt ritkábban sérül elődeinél, azonban mechanikai erőhatás – leejtés, megnyomódás – hatására könnyen megrepedhet és meghibásodhat. Belső felépítése azonban nem tér el a korábbi típusoktól, ezáltal minden probléma esetén a komplett érintő és kijelző modul cseréje szükséges.

Hátlapi üvegcsere24.990 Ft

Akkumulátor csere14.990 Ft

Amennyiben a készülék merülése felgyorsult, a töltések közötti ciklusok pedig drasztikusan lecsökkentek, a szoftveres praktikák és frissítések pedig nem hoznak eredményt, akkor az iPhone 8 akkumulátora csereéretté vált. A folyamat olyan gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, mint a korábbi modellek esetében.

Dock-csatlakozó csere19.990 Ft

Ha az iPhone 8 töltésével problémák adódnak, például csak bizonyos csatlakozási pozícióban tartva vagy egyáltalán nem tölt, akkor sok esetben a dock-csatlakozó és a hozzá tartozó szalagkábel cseréje oldja meg a problémát.

Bekapcsoló gomb javítás19.990 Ft

A bekapcsoló gomb esetében előfordulhat, hogy nyomásra egyáltalán nem, vagy csak nehezen, esetleg ritkán reagál. Ilyen esetben a gomb mechanikai szerkezete hibásodhatott meg, ami az iPhone 8 esetében könnyedén kicserélhető.

Hangerő/Némító gomb javítás19.990 Ft

Amennyiben nem működik, esetleg túl érzékennyé válik, vagy csak nagyobb erőhatás kifejtésével lehet használni az iPhone 8 hangerő és némító gombját, abban az esetben a gombhoz csatlakozó szalagkábel cseréjével nagyon könnyedén elhárítható a probléma.

Beszédhangszóró csere14.990 Ft

Az iPhone 8 esetében a beszédhangszóró is meghibásodhat, melynek cseréje szintén lehetséges. Ha telefonbeszélgetés során recsegve, halkan vagy egyáltalán nem hallható a másik fél, nagy valószínűséggel ez a probléma okozója.

Csengőhangszóró csere14.990 Ft

Az iPhone 8 elődeihez hasonlóan külön hangszórón biztosítja a legjobb minőségű csengőhangokat. Ha a csengéskor recsegést, esetleg csökkenő minőséget tapasztalunk, vagy egyáltalán nem hallunk semmit, akkor azt a csengőhangszóró cseréjével lehet orvosolni.

Szenzor kábel csere17.990 Ft

A szenzor kábel cseréjére akkor van szükség egy iPhone 8 készüléknél, ha a telefon kijelzője a fülhöz emelve nem sötétedik el. Emiatt gyakran szakadozhat meg a telefonbeszélgetés, szakadozottá válhat a beszédhangszóró hangja, sőt a hívások is teljesen meghiúsulhatnak miatta.

Hátsó kamera cseréje24.990 Ft

A hátsó kamera cseréjére iPhone 8 esetében akkor van szükség, ha egy erős mechanikai hatásra – például leejtés során – a hátlapi fényképezőgép olyan súlyos sérülést szenved, amitől az részben vagy teljesen működésképtelenné válik. Bár a kamerát erős üveg védi, de ennek ellenére is előfordulhat mechanikai sérülés.

Előlapi kamera csere17.990 Ft

Az előlapi kamera cseréjére önmagában nagyon ritkán van szükség. Az iPhone 8 erős kijelzővédelmének hála ugyanis ez a fényképezőgép szintén védve van a mechanikai erőhatásoktól, de lehetnek olyan helyzetek, amikor mégis bekövetkezik a baj. Ilyenkor a kamera természetesen külön is cserélhető!

Rezgőmotor csere14.990 Ft

A rezgőmotor, azaz Taptic Engine az iPhone 8 egyik legfontosabb jelzőberendezése, legyen szó akár hívások, akár értesítések, akár érintésünk visszajelzéséről. Ha elromlik, azonnal érzékeljük a hibát, hiszen vagy hiányosan, vagy egyáltalán nem funkcionál. Cseréje szerencsére egyszerűen megvalósítható!

Alaplap javításÁr bevizsgálásra

Az alaplapi csatlakozót olyan sok hardver veszi körül az iPhone 8-ban, hogy meghibásodása nagyon ritka, jellemzően több egységgel együtt, vagy jelentősebb beázáskor kerülhet rá sor. A cseréhez jelentős mértékben szét kell szedni a készüléket, ami nagyon pontos és szakszerű beavatkozást igényel.

Akkumulátor újraragasztása2.990 Ft

Ha az iPhone 8 akkumulátora – külső erőhatásra vagy egy szakszerűtlen csere után – lötyögni kezd a készülékházban, akkor azt a gyári ragasztóval kiemelkedően fontos újra rögzíteni. Ennek elmulasztása nemcsak kellemetlen hanghatásokat eredményezhet, hanem a telefon véletlenszerű kikapcsolását is előidézheti.

Belső, elszakított antenna pótlása9.990 Ft

Az iPhone 8 belső antennája az esetek 99 százalékában nem magától, hanem külső erőhatás, vagy szakszerűtlen beavatkozás következtében tud megsérülni. Az antenna sérülése nem javítható, ellenben új alkatrésszel könnyedén orvosolható.

Vezeték nélküli töltés flex kábel19.990 Ft
Csavarok pótlásaEgyéni ár

Az iPhone 8 egy minden elemében rendkívül gondosan és aprólékosan megtervezett okostelefon, amihez csak és kizárólag a gyári alkatrészek használhatók, ha javításról vagy pótlásról van szó. Ez tökéletesen igaz olyan apróságokra is, mint a hiányzó csavarok, amelyek csak eredeti típusokkal pótolhatók.

SIM-tálca pótlása2.990 Ft

Az iPhone 8 nem tartalmaz túl sok mozgatható alkatrészt, de a SIM-tálca az egyik ilyen, és éppen emiatt nagyon könnyedén képes a deformációra vagy a sérülésre is. Amennyiben problémát tapasztalunk, a törött SIM-tálca könnyedén a készülék színével megegyező új típusra cserélhető.

Hátlapi kamera lencsecsere14.990 Ft

Általában pontatlan illesztés vagy sérülés következtében a hátlapi kamerát fedő lencse kiállhat a hátlapból, így összekarcolódhat vagy más módon sérülhet. Ilyenkor a karcos lencsét egy új lecsére cseréljük.

Ház csere29.990 Ft

A készülék leejtésekor annak oldalát alkotó rozsdamentes acél váz az illesztési pontoknál megrepedhet, ami adott esetben akár térerő-ingadozáshoz vagy egyéb kapcsolati hibákhoz vezethet.

Home gomb csere19.990 Ft

Ha a Home gomb meghibásodásának oka nem annak mechanikáját érintő, hanem például beázás okozta zárlat, vagy súlyos sérülést eredményező fizikai behatás, akkor az a gomb teljes cseréjét teheti szükségessé. Technikai okokból a Home gomb cseréje a Touch ID funkció használhatatlanná válását eredményezi.

Szoftverezés2.990 Ft

Ha frissítés érkezik, vagy nem működik megfelelően az iPhone 8 operációs rendszere, így például problémás néhány funkció, a készülék gyorsabban merül, esetleg nem kapcsolódik az internethez, a bajt sok esetben megoldja a szoftveres beavatkozás. Ilyen esetekben általában elég csak frissíteni az iOS-t ahhoz, hogy a szoftveres hibák azonnal megoldódjanak.

Szoftverezés + Adatmentés4.990 Ft

Amennyiben az iPhone 8 olyan sérüléseket szenved, hogy javításához törölni kell az adatokat, vagy csak szeretnénk átmásolni azokat egy másik készülékre, akkor az adatmentés során ez lehetségessé válik, de csak és kizárólag abban az esetben, ha a készülék még bekapcsolható állapotban van, vagy a megfelelő hardverek cseréjével aktivizálható.

Ultrahangos tisztítás5.990 Ft

Elődjéhez hasonlóan az iPhone 8 nagyon jól ellenáll a pornak és a víznek is, azonban korlátai sajnos végesek. Ha a belső hardvereket valamilyen okból nagyobb mennyiségű víz vagy más szennyeződés éri, a készüléken a további károsodás elkerülésének érdekében nagyon fontos mielőbb ultrahangos tisztítást alkalmazni.

Loading...