Oldal kiválasztása

iPhone X

Bevizsgálási díjat akkor számolunk fel, ha a készülék javíthatatlan, vagy javíthatóság esetén nem kérik a javítást. Ennek díja egységesen 2990Ft.

Érintő és kijelző csere (Törött LCD esetén) – Gyári alkatrész59.990 Ft

Az iPhone X az Apple első okostelefonja, amely szinte teljesen kávamentes megjelenést kapott, így az 5,8 hüvelykes OLED kijelzőbe épített Home gomb és a nagyobb felület miatt sokkal nagyobb a képernyő sérülésének esélye. A karcolódás mellett mechanikai erőhatásra az erősített ház ellenére is megrepedhet vagy meghibásodhat, ami csak a teljes modul cseréjével orvosolható.

Érintő és kijelző csere (Ép LCD esetén) – Gyári alkatrész54.990 Ft

Az iPhone X az Apple első okostelefonja, amely szinte teljesen kávamentes megjelenést kapott, így az 5,8 hüvelykes OLED kijelzőbe épített Home gomb és a nagyobb felület miatt sokkal nagyobb a képernyő sérülésének esélye. A karcolódás mellett mechanikai erőhatásra az erősített ház ellenére is megrepedhet vagy meghibásodhat, ami csak a teljes modul cseréjével orvosolható.

Érintő és kijelző csere – Utángyártott alkatrész49.990 Ft

Az iPhone X az Apple első okostelefonja, amely szinte teljesen kávamentes megjelenést kapott, így az 5,8 hüvelykes OLED kijelzőbe épített Home gomb és a nagyobb felület miatt sokkal nagyobb a képernyő sérülésének esélye. A karcolódás mellett mechanikai erőhatásra az erősített ház ellenére is megrepedhet vagy meghibásodhat, ami csak a teljes modul cseréjével orvosolható.

Hátlapi üvegcsere24.990 Ft

Akkumulátor csere21.990 Ft

Bár az iPhone X akár két órával tovább bírja egyetlen töltéssel, mint az iPhone 7, akkumulátora azonban rendszeres használat mellett ugyanúgy elhasználódhat. Ha a töltési ciklusok közötti időtartam drasztikusan lerövidült, és a frissítések sem segítenek, akkor a készülék akkuja megérett a cserére. Szerencsére a korábbi típusokhoz hasonlóan ez a probléma is gyorsan elhárítható.

Dock-csatlakozó csere24.990 Ft

Az iPhone X ugyan a vezeték nélküli töltőkkel is kompatibilis, de ha ragaszkodnánk a hagyományos megoldáshoz, és azt tapasztaljuk, hogy a telefon egyáltalán nem, esetleg nehézkesen, netán csak bizonyos pozícióban tölthető, akkor vélhetően meghibásodott a Dock-csatlakozó és a hozzá kapcsolódó szalagkábel.

Bekapcsoló gomb javítás19.990 Ft

Ha egyáltalán nem, esetleg csak nehézkesen vagy ritkán reagál a nyomásra, akkor az iPhone X bekapcsoló gombja vélhetően mechanikailag meghibásodott. Ebben az esetben gyári alkatrésszel, teljes cserével orvosolható a probléma.

Hangerő/Némító gomb javítás24.990 Ft

Nem működik, nehézkesen reagál, esetleg túl érzékennyé válik a legkisebb erőhatásra is. Ezek a problémák tipikusak abban az esetben, ha az iPhone X hangerő-szabályozó gombja meghibásodott. Ilyen esetben a gomb, illetve a kapcsolódó szalagkábel cseréjére van szükség.

Beszédhangzóró csere19.990 Ft

Ha telefonhívás során recseg a vonal, esetleg halkan vagy egyáltalán nem hallható a másik fél, akkor vélhetően meghibásodott az iPhone X beszédhangszórója, melynek cseréje gyári alkatrésszel kivitelezhető.

Csengőhangszóró csere19.990 Ft

A csengéskor hallható recsegés, egyéb minőségbeli csökkenés, halkulás vagy teljes némaság az iPhone X esetében a legtöbbször a csengőhangszóró meghibásodásából fakad, amit a készülékben külön hardver szolgáltat, gyári alkatrésszel pedig könnyedén pótolható.

Hátső kamera cseréje34.990 Ft

Az iPhone X esetében minden egyes szenzort és kamerát extra erős bevonat véd, de leejtés vagy beázás hatására olyan súlyos sérülés érheti a telefont, ami részben vagy teljes egészében működésképtelenné teheti a hátlapi fényképezőgépeket. Ilyen esetben gyári alkatrésszel a teljes hátsó kamerarendszer cseréjére van szükség.

Hátlapi kamera lencsecsere17.990 Ft

A kiálló kameraburkolat miatt a kameraablak a készülék leejtésekor sokszor betörik. Ilyenkor, ha a kameramodul maga nem sérült meg, elegendő csak a kameraablak zafírkristály bevonatú üvegét kicserélni.

Előlapi kamera csere24.990 Ft

Az iPhone X rendkívül erős kijelzővédelemmel rendelkezik, aminek köszönhetően az előlapi kamera csak nagyon ritkán hibásodik meg. Rendszerint más alkatrészek mechanikai sérülése miatt van szükség a cseréjére – például olyan esetben, ha a betörött kijelző a kamerát is érintette –, ami külön, gyári alkatrésszel pótolható.

Rezgőmotor csere19.990 Ft

Az iPhone X-ben is helyet kapott az Apple saját fejlesztésű Taptic Engine-je, ami a készülék egyik alapvető jelzőberendezése akár a Home gomb vagy a kijelző megérintéséről, akár a hívásokról vagy az üzenetekről van szó. Amennyiben elromlik, a rezgőmotor furcsa hangot produkálhat, de előfordulhat rendszertelen működés, legrosszabb esetben pedig a rezgés funkciójának teljes elmaradása is. A problémás alkatrész egyszerűen cserélhető!

Alaplap javításÁr bevizsgálásra

Mivel az alaplapi csatlakozó az iPhone X központi eleme és alaposan körbeveszik a hardverek, csak nagyon ritkán hibásodik meg önmagában. Jelentősebb erőhatásra, beázásra – jellemzően más hardverekkel együtt – azonban előfordulhat a sérülés. Ilyenkor a készüléket jelentős mértékben meg kell bontani, és kis túlzással az alapjaitól újraépíteni, így a beavatkozás minden esetben több időt és szakszerű beavatkozást igényel.

Akkumulátor újraragasztásaÁr kérésre

Az iPhone X-ben az Apple korábbi készülékeihez hasonlóan az akkumulátor speciális gyári ragasztóval került rögzítésre. Ez külső erőhatásra vagy szakszerűtlen csere után elereszthet és az akku zötykölődni kezd a készülékházban. Ez nemcsak veszélyes, hanem a telefon véletlenszerű kikapcsolását, esetleg meghibásodását is előidézheti, így gyárilag előírt rögzítése elengedhetetlen.

Belső, elszakított antenna pótlása13.990 Ft

Az iPhone X belső antennája rendszerint erőteljes külső erőhatás, vagy szakszerűtlen javítási kísérlet hatására sérülhet meg a legkönnyebben, normál esetben azonban csak nagyon ritkán hibásodik meg. A sérülést javítani nem lehet, de gyári alkatrészre bármikor könnyedén cserélhető.

Vezeték nélküli töltés flex kábel24.990 Ft
Csavarok pótlásaEgyéni ár

Az iPhone X egy gondos mérnöki munkával megtervezett okostelefon, ahol minden csavarnak megvan a maga helye, de szakszerűtlen javításból vagy sérülésből fakadóan előfordulhat, hogy hiányzik néhány. Ezeket a hardverek megfelelő tartásából fakadóan rendkívül fontos mielőbb eredeti, gyári típusokkal pótolni annak érdekében, hogy a készülék a későbbiekben is problémamentesen működhessen.

SIM-tálca pótlása2.990 Ft

Az iPhone X szinte egyetlen, a felhasználó által is mozgatható alkatrésze a SIM-tálca. Éppen emiatt gyakrabban sérül vagy deformálódik, mint gondolnánk, ami kisebb-nagyobb problémák előfutára lehet. Szerencsére azonban a törött vagy sérült SIM-tálcák nagyon egyszerűen és gyorsan színazonos gyári alkatrészre cserélhetők.

Szenzor kábel csere24.990 Ft

Ha szakadozik a beszédhangszóró hangja vagy arcunkhoz emelve nem sötétedik el a kijelző és beszélgetésünk e miatt nem zavartalan akkor a szenzor kábel cseréje indokolttá válik.

Ház csere39.990 Ft

A készülék leejtésekor annak oldalát alkotó rozsdamentes acél váz az illesztési pontoknál megrepedhet, ami adott esetben akár térerő-ingadozáshoz vagy egyéb kapcsolati hibákhoz vezethet.

Szoftverezés2.990 Ft

Az iPhone X operációs rendszerét ugyanúgy lehet, illetve kell is frissíteni, mint az Apple eddig megjelent készülékeinél. Erre normál esetben az iOS legújabb verziójának érkezésekor van szükség, de az operációs rendszer frissítése indokolt abban az esetben is, ha bizonyos funkciók problémássá válnak, esetleg a készülék minden előjel nélkül gyorsabban merül, nem kapcsolódik a hálózathoz és így tovább.

Szoftverezés + Adatmentés4.990 Ft

A szoftverezés sok esetben képes megoldani olyan problémákat, amelyek az iPhone X helytelen működését idézik elő. Gyakran van szükség azonban ezzel egyetemben adatmentésre is, amikor a készülék teljesen új operációs rendszert kap, esetleg súlyos sérüléseket szenvedett, vagy szeretnénk átköltöztetni a rajta található adatokat egy másik telefonra. Ennek a feltétele, hogy az iPhone X még bekapcsolható állapotban legyen!

Ultrahangos tisztítás5.990 Ft

Ha az iPhone X belsejébe a vízálló bevonat ellenére is szennyeződés vagy nagyobb mennyiségű víz jutott, az könnyedén súlyos hardveres meghibásodásokat idézhet elő. Ilyen esetben fontos gyorsan kikapcsolni a készüléket és ultrahangos tisztításnak alávetni, amivel elkerülhetjük a telefon meghibásodását.

Loading...