Oldal kiválasztása

iPhone XS

Bevizsgálási díjat akkor számolunk fel, ha a készülék javíthatatlan, vagy javíthatóság esetén nem kérik a javítást. Ennek díja egységesen 2990Ft.

Érintő és kijelző csere (Törött LCD esetén) – Gyári alkatrész64.990 Ft

Az iPhone X megjelenése óta nagyon sérülékenyek a kijelzők. Ezek a készülék leejtésétől nem egyszerűen eltörnek, mint a korábbi LCD-panelek, hanem elsősorban elmegy a képük, esetleg zöld csíkok jelennek meg rajtuk, vagy érintési hibákat tapasztalhatunk. Sokszor nem is törik be maga az üveg, csak nem ad képet, ami az OLED gyártási technológia sajátossága.

Érintő és kijelző csere (Ép LCD esetén) – Gyári alkatrész59.990 Ft

Az iPhone X megjelenése óta nagyon sérülékenyek a kijelzők. Ezek a készülék leejtésétől nem egyszerűen eltörnek, mint a korábbi LCD-panelek, hanem elsősorban elmegy a képük, esetleg zöld csíkok jelennek meg rajtuk, vagy érintési hibákat tapasztalhatunk. Sokszor nem is törik be maga az üveg, csak nem ad képet, ami az OLED gyártási technológia sajátossága.

Érintő és kijelző csere – Utángyártott alkatrész54.990 Ft

Az iPhone X megjelenése óta nagyon sérülékenyek a kijelzők. Ezek a készülék leejtésétől nem egyszerűen eltörnek, mint a korábbi LCD-panelek, hanem elsősorban elmegy a képük, esetleg zöld csíkok jelennek meg rajtuk, vagy érintési hibákat tapasztalhatunk. Sokszor nem is törik be maga az üveg, csak nem ad képet, ami az OLED gyártási technológia sajátossága.

Hátlapi üvegcsere27.990 Ft

Dacára az új dizájnnak, a korábbi modellekhez hasonlóan az iPhone X hátlapja is nagyon sérülékeny, mechanikai erőhatásra könnyedén horpad és karcolódik. Mindez addig nem okoz problémát, amíg a sérülés nem befolyásolja a készülék vízállóságát, vagy hardvereinek épségét. Ebben az esetben színhez illő gyári cseredarabbal lehet elhárítani a problémát.

Akkumulátor csere24.990 Ft

Bár az iPhone X akár két órával tovább bírja egyetlen töltéssel, mint az iPhone 7, akkumulátora azonban rendszeres használat mellett ugyanúgy elhasználódhat. Ha a töltési ciklusok közötti időtartam drasztikusan lerövidült, és a frissítések sem segítenek, akkor a készülék akkuja megérett a cserére. Szerencsére a korábbi típusokhoz hasonlóan ez a probléma is gyorsan elhárítható.

Dock-csatlakozó csere24.990 Ft

Az iPhone X ugyan a vezeték nélküli töltőkkel is kompatibilis, de ha ragaszkodnánk a hagyományos megoldáshoz, és azt tapasztaljuk, hogy a telefon egyáltalán nem, esetleg nehézkesen, netán csak bizonyos pozícióban tölthető, akkor vélhetően meghibásodott a Dock-csatlakozó és a hozzá kapcsolódó szalagkábel.

Ház csere39.990 Ft

A készülék leejtésekor annak oldalát alkotó rozsdamentes acél váz az illesztési pontoknál megrepedhet, ami adott esetben akár térerő-ingadozáshoz vagy egyéb kapcsolati hibákhoz vezethet.

Hangerő/Némító gomb javítás24.990 Ft

Nem működik, nehézkesen reagál, esetleg túl érzékennyé válik a legkisebb erőhatásra is. Ezek a problémák tipikusak abban az esetben, ha az iPhone X hangerő-szabályozó gombja meghibásodott. Ilyen esetben a gomb, illetve a kapcsolódó szalagkábel cseréjére van szükség.

Beszédhangszóró csere21.990 Ft

Ha telefonhívás során recseg a vonal, esetleg halkan vagy egyáltalán nem hallható a másik fél, akkor vélhetően meghibásodott az iPhone XS beszédhangszórója, melynek cseréje gyári alkatrésszel kivitelezhető.

Csengőhangszóró csere21.990 Ft

A csengéskor vagy egy youtube videó közben hallható recsegés, egyéb minőségbeli csökkenés, halkulás vagy teljes némaság az iPhone XS esetében a legtöbbször a csengőhangszóró meghibásodásából fakad, amit a készülékben külön hardver szolgáltat, gyári alkatrésszel pedig könnyedén pótolható.

Hátsó kamera cseréje39.990 Ft

Az iPhone XS modellnél a hátlapi kamera a szerkezeti felépítéséből adódóan egy rendkívül érzékeny alkatrész. Fizikai behatás esetén könnyen sérül a belső lencse vagy a kamera fókusz motorja. Emiatt nem fókuszál, foltos képet ad, vagy pedig nem működik. Hibája esetén a vaku működését is tiltja emiatt a menüben ki van szürkülve a funkció. Gyári minőségű alkatrész cseréjével orvosolható a probléma.

Hátlapi kamera lencsecsere17.990 Ft

A kiálló kameraburkolat miatt ez a készülék egyik legsérülékenyebb pontja. Legtöbbször a készülék leejtésekor sérül meg. A kamera megóvása érdekében a javítás a kamera modul eltávolítása után történik hogy a behulló üvegszilánkok ne károsítsák a modult. A zafír kamera lencsét egy speciális ragasztó segítségével rögzítjük.

Előlapi kamera csere24.990 Ft

Az iPhone XS rendkívül erős kijelzővédelemmel rendelkezik, aminek köszönhetően az előlapi kamera csak nagyon ritkán hibásodik meg. Többnyire a kijelző mechanikai sérülése miatt van szükség a cseréjére amikor a törött kijelző a kamerát is érintette vagy pedig folyadékkár következtében. Cseréje esetén a Face ID funkció működését a továbbiakban nem támogatja, mert a működése az alaplappal van összehangolva.

Rezgőmotor csere19.990 Ft

Az iPhone XS-ben is helyet kapott az Apple saját fejlesztésű Taptic Engine-je, ami a készülék egyik alapvető jelzőberendezése akár a kijelző megérintéséről, akár a hívásokról vagy az üzenetekről van szó. Amennyiben elromlik, a rezgőmotor furcsa hangot produkálhat, de előfordulhat rendszertelen működés, legrosszabb esetben pedig a rezgés funkciójának teljes elmaradása is. A problémás alkatrész egyszerűen cserélhető!

SIM-tálca pótlása2.990 Ft

Az iPhone XS szinte egyetlen, a felhasználó által is mozgatható alkatrésze a SIM-tálca. Éppen emiatt gyakrabban sérül vagy deformálódik, mint gondolnánk, ami kisebb-nagyobb problémák előfutára lehet. Szerencsére azonban a törött vagy sérült SIM-tálcák nagyon egyszerűen és gyorsan színazonos gyári minőségű alkatrészre cserélhetők.

Vezeték nélküli töltés flex kábel24.990 Ft
Szenzor kábel csere24.990 Ft

A iPhone XS modell esetében a szenzor szalagkábel többnyire erős fizikai behatás vagy folyadék kár következtében válik működésképtelenné. Hibája esetén nem működik az automata fényerő szabályzás, vagy nem kapcsolja le a kijelzőt hívás közben. Cseréje esetén a Face ID funkció működését a továbbiakban nem támogatja, mert a működése az alaplappal van összehangolva.

Alaplap javításÁr bevizsgálásra

Az iPhone XS modell alaplapja egy szendvics panel, ami két egymásba fordított különálló alaplapból tevődik össze melyet egy köztes vezetőréteg köt össze. A javításhoz egy speciális céleszközzel az alaplapot jelentős mértékben meg kell bontani, és kis túlzással az alapjaitól újraépíteni, így a beavatkozás minden esetben több időt és szakszerű beavatkozást igényel.

Bekapcsoló gomb javítás19.990 Ft

Ha egyáltalán nem, esetleg csak nehézkesen vagy ritkán reagál a nyomásra, akkor az iPhone XS bekapcsoló gombja vélhetően mechanikailag meghibásodott. A hibáját legtöbb esetben az elektronika elhasználódása vagy a folyadékkal való érintkezés okozza. Ezen a szalagkábelen található a vaku és a hátlapi mikrofon is, meghibásodás esetén gyári minőségű alkatrésszel, teljes cserével orvosolható a probléma.

Szoftverezés2.990 Ft

Az iPhone XS operációs rendszerét ugyanúgy lehet, illetve kell is frissíteni, mint az Apple eddig megjelent készülékeinél. Erre optimális esetben az iOS legújabb verziójának érkezésekor van szükség. A frissítést minden esetben iTunes segítségével végezzük hogy a szoftveres jellegű hibákat ki tudjuk küszöbölni.

Szoftverezés + Adatmentés4.990 Ft

A szoftverezés sok esetben képes megoldani olyan problémákat, amelyek az iPhone XS helytelen működését idézik elő. Egyes szoftveres hibák gyors merülést eredményeznek. Gyakran van szükség azonban ezzel egyetemben adatmentésre is, amikor a készülék teljesen új operációs rendszert kap, vagy szeretnénk átköltöztetni a rajta található adatokat egy másik telefonra. Ennek a feltétele, hogy az iPhone XS még bekapcsolható állapotban legyen!

Ultrahangos tisztítás5.990 Ft

Az ultrahangos tisztítás egy célzott tisztítási forma hogy megszabadítsuk az alaplapot az ért korróziótól. Az energia közvetítéshez desztillált vizet használunk, amihez a víz felületi feszültségének csökkentése érdekében izopropil alkoholt adunk. Az ultrahang hatására a folyadékban kavitáció lép fel, aminek során apró buborékok keletkeznek melyek mechanikusan lazítják fel a szennyeződést. Ezzel a módszerrel az alaplapi alkatrészek alatti forrasztáspontok is elérhetőek/tisztíthatóak.

Loading...