Oldal kiválasztása

Szolgáltatások

0-24 ügyelet

Szerviz ügyeletünket azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink a nap bármely szakában, elérhetőségeink valamelyikén időpontot egyeztetve, elromlott készüléküket javíttatni tudják. Tudjuk, milyen bosszantó egy fontos időszakban a folyton lemerülő akkumulátor vagy a betört kijelző. Mindemellett a nyitvatartási időn kívül biztosan nem kell sorbaállnod, készüléked azonnal javítva lesz*.

*Amennyiben a szükséges alkatrész rendelkezésünkre áll; egyéb esetekben a szervizelési idő 2-3 hétre is nőhet – de erről ügyfelünket tájékoztatjuk.

Ultrahangos tisztítás

Beázott a telefonod, tableted, laptopod? Az ultrahangos tisztítás a megoldás!

Az ultrahangos tisztítás nem csak akkor lehet a legjobb megoldás, ha vízbe ejtetted készüléked; hiszen a legtöbb okoskészüléket használó párás helyeken, például a fürdőszobában is használja azt, ami szintén beázást okozhat. A készülék apró nyílásain keresztül a pára bejuthat, ezzel károsítva a különböző alkatrészeket.

A fentiek egyik „tünete” lehet, a készülék túlzott felmelegedése, amit a belsejében kialakult oxidáció okozhat.
Ha felmelegedést tapasztalsz, vagy épp vízből halásztad ki telefonod/tableted/laptopod és aggódsz, hogy következő nyitva tartásunkig tönkremegy, hívj minket telefonon, hiszen 0-24 ügyeletünkben bármikor elvégezzük az ultrahangos tisztítást!

Házhoz szállítás Pécsen

Segítünk ügyfeleinknek azzal, hogy Pécs területén belül elmegyünk az elromlott készülékért és 1-2 munkanapon belül visszavisszük ügyfelünkhöz megjavítva*. Ha vásárolni szeretnél tőlünk, keress bennünket elérhetőségeink egyikén és a kért címre szállítjuk a megvásárolni kívánt terméket.

Kiemelten az esetleges kijárási korlátozások idején – míg a törvények számunkra azt nem akadályozzák – ezzel is segítjük a kontaktok számának csökkentését.

*Amennyiben a szükséges alkatrész rendelkezésünkre áll; egyéb esetekben a szervizelési idő 2-3 hétre is nőhet – de erről ügyfelünket tájékoztatjuk.

Loading...